Congresul Internațional „Elevii și profesorii, actorii-spectatori ai violenței de limbaj”

Liceul Tehnologic „Liviu Rebreanu” Maieru a organizat în luna Februarie 2024 Congresul Internațional „Elevii și profesorii, actorii-spectatori ai violenței de limbaj”.

În urma congresului a rezultat o ediție de o însemnătate deosebită pentru colectivul didactic al LTLR Maieru și nu numai. La elaborarea lucrărilor au contribuit și cadre didactice de la Liceul Tehnologic „Florian Porcius” Rodna, Școala Gimnazială „George Coșbuc” Coșbuc, Școala Gimnazială Săcel, Școala Gimnazială „Enea Grapini” Șanț, Școala Gimnazială „Artemiu Publiu Alexi” Sângeorz-Băi și Centrul Școlar de Educație Incluzivă Nr. 2 Bistrița.

Ediția pe care o puteți accesa mai jos atrage atenția asupra violenței verbale din mediul școlar, adresând și subiecte precum dezvoltarea emoțională, relația familiei cu școala sau modalități de prevenire sau atenuare a conflictelor.

Notă: Toate drepturile rezervate autorilor. Toate drepturile grafice asupra acestei ediții aparțin editurii Meritocrat, orice reproducere sau modificare, indiferent de formă și suport, neautorizată, urmând să suporte consecințele legii.

Previous Article
Next Article

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *